Selecteer een pagina

Over ons

Familie Castelijns zit al generaties lang in de transport. We kunnen dan ook wel zeggen dat transport, en alles wat daarbij komt kijken, in het bloed zit. Al deze ervaring uit zich in twee bedrijven: R.E. Verhuur en R.E. TransporT. 

Kwaliteit & veiligheid

Bij R.E.Verhuur staat kwaliteit en veiligheid voorop. Daarom zijn we VCA en VHIB gecertificeerd en zijn we in het bezit van een NIWO transportvergunning. Zo heeft u de zekerheid dat onze werkwijze voldoet aan de noodzakelijke kwaliteitsnormen, dat procedures worden nageleefd en dat we werken binnen de kaders van wet- en regelgeving.

Doelgericht & efficiënt

Doelgerichtheid en efficiëntie zijn de twee belangrijkste uitgangspunten voor R.E. Verhuur. Voor een ruim aanbod aan vervoer, grond-, graaf- of loonwerk bent u bij ons aan het juiste adres. We werken snel en secuur.

Flexibel & Loyaal

Met dertig jaar ervaring op zak, is R.E.Verhuur een loyale en betrouwbare keuze als het gaat om grondverzet, wegenbouw en transport. Daarbij denken we graag flexibel met onze klanten mee en schakelen we snel bij calamiteiten. 

Geschiedenis

De familie Castelijns zit al decennia lang in de transportwereld. Zo nam Robin Castelijns, na jaren gewerkt te hebben als zzp’er, als derde generatie het transport over van zijn vader Hans. In 2018 blies hij samen met zijn vrouw Esther leven in R.E.Verhuur vof. Binnen dit bedrijf hebben zij voor diverse grote opdrachtgevers vele werken afgerond. 

Sinds 2020 hebben ze ook R.E.TransporT B.V. opgericht. In december werd de eerste wagen – een M.A.N 8×4 triple kraan haakauto aangeschaft. Met deze auto zullen zij vanaf februari diverse klanten bedienen binnen de grond-, weg- en waterbouw. 

Het team

Esther Castelijns

Administratie & planning

Robin Castelijns

Eigenaar & chauffeur